2015. november 13., péntek

KONTÚROZÁS

Sziasztok!

Nagyon nagy divatját éli a kontúrozás, mint a poros, mint a krémes. Fontos tudni, hogy a poros kontúrozás, sokkal természetesebben hat, mint a krémes.

Először is meg kell határozni a fejformánkat:

Ezután ki kell választanunk a megfelelő színeket! A poros kontúrozás esetében, először lealapozzuk arcunkat, porral fixáljuk és jöhet az árnyékolás. Mindig tartsuk be a szabályokat, dolgozzunk apró lépésekbe.

Mindig az ovális fejformára törekedjünk, ne felejtsük el, hogy a világos színek, mindig kiemelnek és előtérbe helyeznek, míg a sötét színek háttérbe helyeznek részeket. Fontos, hogy a sötét szín, mindig matt legyen, de highlighternek használhatunk csillámosat, csak ügyeljünk arra, hogy keveset használjunk, mert a csillám még jobban kiemel.

Igazából nem nagyon szeretném ez olyan hosszasan ecsetelni, mert mindenkinek magának kell kitapasztalni, hogy mi a legideálisabb számára. Nagyon sok videó és lépésről-lépésre képek vannak az interneten. Ügyeljünk rá, hogy ne leutánozzuk, hanem vegyük figyelembe a saját adottságainkat. Mindig természetes fénynél dolgozzunk, ami a lehetséges szemből világítsa meg az arcunkat. Ne legyenek éles vonalak, illetve nem eldolgozott színek!


A következő bejegyzésben a szemformák megfelelő sminkelését fogom bemutatni!

TARTS VELEM!
Andi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése